Pavlova este un desert numit
dupa celebra balerina de
origine rusa - Anna Pavlova. O
combinatie inedita de bezea
crocanta la exterior si moale la
interior, umpluta cu frisca
naturala si multe fructe de
padure sau rodie.
Pavlova este un desert numit dupa celebra balerina de origine rusa - Anna Pavlova. O combinatie inedita de bezea crocanta la exterior si moale la interior, umpluta cu frisca naturala si multe fructe de padure sau rodie.
Decorul tortului este realizat in functie de sezonalitatea ingredientelor si de inspiratia cofetarului.
Daca doriti un decor special va rugam sa ne specificati acest lucru la plasarea comenzii.
Foi de bezea, realizate din
ingrediente naturale si crema
de ciocolata neagra.
Un tort delicios - gusutul dulce
al bezelei este echilibrat
perfect de aroma ciocolatei
negre.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Foi de bezea, realizate din
ingrediente naturale si crema
de ciocolata neagra.
Un tort delicios - gusutul dulce
al bezelei este echilibrat
perfect de aroma ciocolatei
negre.
Pandispan de cacao pufos si insiropat, crema de menta, si mijloc de crema de ciocolata.
O combinatie echilibrata si racoritoare, ce iti va trezi simturile.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Pandispan de cacao pufos si insiropat, crema de menta, si mijloc de crema de ciocolata.
O combinatie echilibrata si racoritoare, ce iti va trezi simturile.