Pavlova este un desert numit
dupa celebra balerina de
origine rusa - Anna Pavlova. O
combinatie inedita de bezea
crocanta la exterior si moale la
interior, umpluta cu frisca
naturala si multe fructe de
padure sau rodie.
Pavlova este un desert numit dupa celebra balerina de origine rusa - Anna Pavlova. O combinatie inedita de bezea crocanta la exterior si moale la interior, umpluta cu frisca naturala si multe fructe de padure sau rodie.
Decorul tortului este realizat in functie de sezonalitatea ingredientelor si de inspiratia cofetarului.
Daca doriti un decor special va rugam sa ne specificati acest lucru la plasarea comenzii.
Blat de nuca si crema de
ciocolata umpluta cu smochine
fierte in vin si ananas.
Un tort delicios, realizat dupa o
reteta originala.
Perfect pentru orice anotimp.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Blat de nuca si crema de
ciocolata umpluta cu smochine
fierte in vin si ananas.
Un tort delicios, realizat dupa o
reteta originala.
Perfect pentru orice anotimp.
Blat crocant de biscuiti si
migdale, crema de branza cu o
aroma subtila, data de coja si
sucul de lamaie, umpluta cu
fructe de padure intregi.
La cererea clientului acest tort
poate fi glazurat cu jeleu de
zmeura, realizat dupa o reteta
proprie.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Blat crocant de biscuiti si
migdale, crema de branza cu o
aroma subtila, data de coja si
sucul de lamaie, umpluta cu
fructe de padure intregi.
La cererea clientului acest tort
poate fi glazurat cu jeleu de
zmeura, realizat dupa o...