Mousse de ciocolata realizat din 3 tipuri de ciocolata belgiana: neagra, cu lapte si alba. Acesta este cel mai cautat tort Prajiturel - spumos, nu foarte dulce, ideal pentru o masa in familie dar si pentru evenimentele importante din viata ta.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Mousse de ciocolata realizat din 3 tipuri de ciocolata belgiana: neagra, cu lapte si alba. Acesta este cel mai cautat tort Prajiturel - spumos, nu foarte dulce, ideal pentru o masa in familie dar si pentru evenimentele importante din viata ta.
Pandispan pufos de vanilie,
mousse de ciocolata alba,
mousse de zmeura si fructe
intregi.
O combinatie ideala pentru
iubitorii compozitiilor fructate,
pentru petrecerile copiilor sau
pentru o portie de rasfat
racoritor.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Pandispan pufos de vanilie,
mousse de ciocolata alba,
mousse de zmeura si fructe
intregi.
O combinatie ideala pentru
iubitorii compozitiilor fructate,
pentru petrecerile copiilor sau
pentru o portie de rasfat
racoritor.
Foi de bezea, realizate din
ingrediente naturale si crema
de ciocolata neagra.
Un tort delicios - gusutul dulce
al bezelei este echilibrat
perfect de aroma ciocolatei
negre.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Foi de bezea, realizate din
ingrediente naturale si crema
de ciocolata neagra.
Un tort delicios - gusutul dulce
al bezelei este echilibrat
perfect de aroma ciocolatei
negre.
Pavlova este un desert numit
dupa celebra balerina de
origine rusa - Anna Pavlova. O
combinatie inedita de bezea
crocanta la exterior si moale la
interior, umpluta cu frisca
naturala si multe fructe de
padure sau rodie.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Pavlova este un desert numit
dupa celebra balerina de
origine rusa - Anna Pavlova. O
combinatie inedita de bezea
crocanta la exterior si moale la
interior, umpluta cu frisca
naturala si multe fructe de
padure sau rodie.
Blat crocant de biscuiti si
migdale, crema de branza cu o
aroma subtila, data de coja si
sucul de lamaie, umpluta cu
fructe de padure intregi.
La cererea clientului acest tort
poate fi glazurat cu jeleu de
zmeura, realizat dupa o reteta
proprie.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Blat crocant de biscuiti si
migdale, crema de branza cu o
aroma subtila, data de coja si
sucul de lamaie, umpluta cu
fructe de padure intregi.
La cererea clientului acest tort
poate fi glazurat cu jeleu de
zmeura, realizat dupa o...
Blat de morcovi si nuci, cu o
aroma subtila de scortisoara si
contimente, acoperit cu crema
de branza.
O alegere aromata, potrivita
pentru petrecerile copiilor sau
pentru clipe de rasfat in
familie.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Blat de morcovi si nuci, cu o
aroma subtila de scortisoara si
contimente, acoperit cu crema
de branza.
O alegere aromata, potrivita
pentru petrecerile copiilor sau
pentru clipe de rasfat in
familie.
Intre blaturile de cacao
insiropate, am ascuns o crema
de ciocolata alba si o crema de
ciocolata neagra, le-am
acoperit cu nuca pralinata si am
creat astfel un tort Krantz,
doar din ingrediente naturale.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Intre blaturile de cacao
insiropate, am ascuns o crema
de ciocolata alba si o crema de
ciocolata neagra, le-am
acoperit cu nuca pralinata si am
creat astfel un tort Krantz,
doar din ingrediente naturale.
Blat de nuca si crema de
ciocolata umpluta cu smochine
fierte in vin si ananas.
Un tort delicios, realizat dupa o
reteta originala.
Perfect pentru orice anotimp.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Blat de nuca si crema de
ciocolata umpluta cu smochine
fierte in vin si ananas.
Un tort delicios, realizat dupa o
reteta originala.
Perfect pentru orice anotimp.
Pandispan de cacao pufos si insiropat, crema de menta, si mijloc de crema de ciocolata.
O combinatie echilibrata si racoritoare, ce iti va trezi simturile.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Pandispan de cacao pufos si insiropat, crema de menta, si mijloc de crema de ciocolata.
O combinatie echilibrata si racoritoare, ce iti va trezi simturile.
Pornind de la procomigdalele copilariei am creat un tort cu o textura deosebita. Blat de pricomigdala, crema de ciocolata neagra, pandispan de
cacao si crema de lamaie.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Pornind de la procomigdalele copilariei am creat un tort cu o textura deosebita. Blat de pricomigdala, crema de ciocolata neagra, pandispan de
cacao si crema de lamaie.