Mere coapte in tihna cu nuca si scortisoara, umplute cu crema de ciocolata si acoperite cu o glazura delicioasa. Aceasta reteta este una veche in familia noastra si ne bucuram sa o putem reinterpreta si imparti cu clientii nostri.
Decorul tortului este realizat in functie de sezonalitatea ingredientelor si de inspiratia cofetarului.
Daca doriti un decor special va rugam sa ne specificati acest lucru la plasarea comenzii.
Intre blaturile de cacao
insiropate, am ascuns o crema
de ciocolata alba si o crema de
ciocolata neagra, le-am
acoperit cu nuca pralinata si am
creat astfel un tort Krantz,
doar din ingrediente naturale.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Intre blaturile de cacao
insiropate, am ascuns o crema
de ciocolata alba si o crema de
ciocolata neagra, le-am
acoperit cu nuca pralinata si am
creat astfel un tort Krantz,
doar din ingrediente naturale.
Blat crocant de biscuiti si
migdale, crema de branza cu o
aroma subtila, data de coja si
sucul de lamaie, umpluta cu
fructe de padure intregi.
La cererea clientului acest tort
poate fi glazurat cu jeleu de
zmeura, realizat dupa o reteta
proprie.
Disponibilitate:Stoc epuizat
Blat crocant de biscuiti si
migdale, crema de branza cu o
aroma subtila, data de coja si
sucul de lamaie, umpluta cu
fructe de padure intregi.
La cererea clientului acest tort
poate fi glazurat cu jeleu de
zmeura, realizat dupa o...